Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Fietsmobiliteit

Fietsen draagt positief bij aan de ontwikkeling van een aangenaam, gezond en veilig stedelijk gebied en regio. Maar fietsen brengt soms ook uitdagingen met zich mee voor de infrastructuur. Hoe kunt u onveilige situaties of tekort aan fietsplekken voorkomen? En hoe kunt u op een effectieve manier om met de problematiek van enkelvoudige fietsongevallen en/of weesfietsen omgaan? Allemaal onderwerpen die hoog op de agenda staan.

Alle oplossingen voor fietsmobiliteit specifiek op uw situatie afgestemd

Elke locatie kent zijn eigen behoefte. Welke soort fietsen (kratfiets, stadsfiets, bakfiets etc.) komen naar uw locatie? En om hoeveel fietsers gaat het? Gaat het om lang of kort fietsparkeren? Ligt de nadruk op toegankelijkheid of juist op veiligheid? Of wilt u de bereikbaarheid van het centrumgebied, spoorwegstation, onderwijsinstelling, zorginstelling, sportpark of bedrijf verbeteren? Allemaal vraagstukken waar we samen met u graag oplossingen voor bedenken!

U kunt vertrouwen op onze jarenlange kennis en expertise. Op basis van uw wensen en behoeften ontwikkelen we de beste oplossing voor uw locatie. Denk daarbij aan:

  • Het op de meest efficiënte manier inrichten van fietslocaties. We ontwerpen en ontwikkelen, samen met ons in-house designteam, oplossingen op maat die passen bij uw vraag.
  • De openbare buitenruimte veilig en gebruikersvriendelijk inrichten met solide fietsoverkappingen of slim ingerichte fietsenstallingen waarbij een mooi design niet mag ontbreken.
  • Het optimaal inrichten van fietskelders met bijvoorbeeld onze dubbellaagse fietsparkeersysteemen.
  • Het slimmer inrichten van fietsenstallingen om lange rijen en uitwaaiering te voorkomen.
  • Praktische oplossingen zoals het fietsdetectiesysteem. Hiermee ziet de gebruiker door middel van ‘way-finding’ in één oogopslag waar er nog plek is in de fietsenstalling en kan zijn fiets heel eenvoudig terug vinden. Ook beheerders kunnen met dit systeem makkelijk weesfietsen signaleren.
  • Het auto- en/of fietsluw maken van stads- en winkelcentra met (mobiele) oplossingen zoals 'park & bike' of 'park & ride'.
  • Uw fietsbeleid op basis van fietsstromen en andere fietsdata die nauwkeurig in kaart brengen met ons fietsentellersysteem.

Heeft u specifieke vragen en/of wensen? Dan beschikken wij over een netwerk van partners om samen aan uw oplossing op maat te werken. En u heeft altijd maar één aanspreekpunt, zodat de kosten beheersbaar en overzichtelijk blijven.

VelopA NV - Pixel fietsoverkapping - fietsenstalling - oplossing op maat

Fietsenstalling met corporate identity

Deze echte blikvanger staat in Hengelo (NL), waar medewerkers hun fiets veilig kunnen stallen en met een vingerafdruk de deur van deze Pixel open kunnen maken. Bekijk meer over deze oplossing

Expertise

Profiteer ook van onze gedegen kennis en expertise

Oplossingen op maat

We helpen u graag om de beste oplossing voor uw situatie te vinden

Service

Informeer ook vrijblijvend naar onze diverse services voor beheer en onderhoud

Oplossingen op maat

Tijdelijke fietsenstalling UVA

Een fietsparkeerboot als tijdelijke oplossing op maat

Pixel fietsenstalling verhoogd

De oplossing voor dubbellaagse fietsparkeren

Altijd de juiste oplossing op de juiste plek

Onze oplossingen kunt u ook combineren met straatmeubilair en sport en spelvoorzieningen. Zo heeft u altijd een breed scala aan duurzame concepten om de openbare buitenruimte aantrekkelijker en veiliger te maken. Altijd van hoogwaardige kwaliteit en met een lange levensduur. Zo blijven de beheers- en onderhoudskosten en de belasting op het milieu tot het minimum beperkt.

NIEUW in ons assortiment

Construct | Goed Industrieel Ontwerp

Black CAT Radar

Fietsverkeer/stromen meetinstrument

Bikespy fietsdetectiesysteem

Dé oplossing voor signaleren weesfietsen

VelopA - veilige fietspaden

Re-Flex fietspadpaal

Enkelvoudige fietsongevallen voorkomen

VelopA - veilige fietspaden

Veilige fietspaden

Ribbelmarkering | Harderwijk

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Als kennispartner op het gebied van de inrichting van de openbare buitenruimte staan we voor u klaar!

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met u op: