Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Samen maken we de buitenruimte leefbaarder en aantrekkelijker!

VelopA is al ruim 60 jaar toonaangevend in de inrichting van de openbare buitenruimte. We willen samen met u een nog grotere bijdrage leveren aan de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van steden en dorpen, aan het geluk van ons allemaal. Bij het bedenken van unieke oplossingen en het ontwikkelen van duurzame producten, zetten we onze kennis en kunde in.

Uitblinken door innovativiteit en schoonheid

Met relaties in de sectoren overheid, architectuur, onderwijs, zorg, bedrijfsleven, grond-, weg- en waterbouw en recreatie heeft VelopA een zeer brede klantenkring opgebouwd. We bedenken en ontwikkelen samen met u totaalconcepten en vooruitstrevende plannen die uitblinken door innovativiteit en schoonheid.

Staan voor kwaliteit en duurzaamheid

Alleen de beste oplossingen voor de buitenruimte zijn goed genoeg. Daarom kiezen we voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo garanderen we niet alleen een lange levensduur, maar tegelijkertijd kunnen we bijdragen aan een duurzamere samenleving. We streven naar een circulaire wijze van ondernemen, waarbij onze producten 100% herbruikbaar zijn.

Samenwerken aan één doel

Met u delen delen graag onze expertise op het gebied van fietsparkeren, fietsoverkappingen, straatmeubilair en sport- en spelvoorzieningen. We werken onder andere nauw samen met de partners uit ons uitgebreide (kennis)netwerk en zo kunnen we voor ieder vraagstuk innovatieve en passende oplossingen bieden. VelopA is Europees marktleider op het gebied van de inrichting van de openbare buitenruimte en maakt samen met IJslander en Cyclepods onderdeel uit van de CrowD Group. We hebben vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), België, Duitsland en Frankrijk. In de overige Europese landen werken we samen met verschillende distributeurs.

Verder als VelopA

VelopA heeft in 2016 de lijnen voor de komende jaren uitgezet en deelt graag haar ambities met u. VelopA-Omniplay, VelopA-Citystyle en Respo zijn verder gegaan als VelopA.

Bekijk onze video om te zien hoe wij dit aanpakken, wat de veranderingen zijn en wat de voordelen voor u en onze partners zijn. Ook laat deze video - van bovenaf - zien hoe mooi Nederland wordt.

Deel gerust deze video met collega’s of andere geïnteresseerden. U doet ze er vast een plezier mee.

Duurzaamheid en MVO

VelopA en haar dochterondernemingen streven Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen na. De MVO inspanningen van VelopA zijn samen te vatten in drie thema’s...

Lees meer

Certificaten

Al sinds 1998 heeft VelopA certificaten voor kwaliteitsnormen en milieuaspecten.

 

Bekijk onze certificaten

Certificaten

Al sinds 1998 certificaten voor kwaliteitsnormen en milieuaspecten. Bekijk onze certificaten.