Fietsparkeren

Niet elke plek, locatie of ruimte is hetzelfde en dat begrijpen we heel goed bij VelopA.

Daarom bieden wij u standaard een breed assortiment fietsenrekken, fietsstandaards, fietsklemmen en fietsleunhekken (fietsnietjes) voor ieder budget.

Bekijk ons assortiment
VelopA - ons assortiment fietsenstallingen - overkappingen

Fietsenstallingen

Met de steeds beperktere openbare ruimte door verstedelijking is het slim plaatsen en praktisch inrichten van fietsenstallingen een must geworden. We bieden dan ook een grote verscheidenheid aan doordachte en efficiënte oplossingen voor het stallen van fietsen, zoals dubbellaagse fietsenstallingen of etagerekken met ‘way-finding’ en fietsoverkappingen.

Bekijk ons assortiment
VelopA - ons assortiment Straatmeubilair

Straatmeubilair

Het aantrekkelijk, comfortabel en veilig inrichten van de openbare ruimte met straatmeubilair vormt iedere keer weer een uitdaging. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment zitbanken, picknicksets en picknicktafels, afvalbakken, bloembakken en plantenbakken, betonnen zitelementen, geleidehekken, boombescherming en boomroosters.

Bekijk ons assortiment
VelopA - inrichting verkeer en infrastructuur

Inrichting verkeer en infrastructuur

Met slim en mooi ontworpen afzetpalen, parkeerbeugels, wegdekmarkering en beveiligingspalen kunt u veiligheid in het verkeer bevorderen, uw infrastructuur optimaliseren en tevens u onderscheiden als stad of gemeente.

Bekijk ons assortiment
VelopA - ons assortiment sport- en spelvoorzieningen

Sport- en spelvoorzieningen

Wilt u sporten en ontmoeten stimuleren èn de openbare ruimte maximaal benutten? Of meer sport- en spelvoorzieningen creëren voor jongeren en kinderen van 8 t/m 16 jaar? Iedere locatie is uniek en uiteraard is geen wens hetzelfde.

Bekijk ons assortiment

 VelopA is niet de goedkoopste, maar ze hebben prachtige producten. We hebben er toch voor gekozen, omdat ze constructief dubbel zo goed zijn als de concurrentie. 

Jeroen Beusink | Eigenaar Beusink Recreatie in Lievelde

Onze productlijnen

VelopA producten maken vaak een onderdeel uit van complete productlijnen. Door producten uit dezelfde lijn toe te passen, creëert u een buitenruimte met hoogwaardige uitstraling. Bekijk onze meest succesvolle productcombinaties.

Productlijn City centre

Productlijn Urban Wood

Productlijn Urban Steel

Productlijn Geometric

Productlijn Sport