Fietsenbergingen. Functioneel, veilig en mooi om te zien

VelopA levert oplossingen voor het stallen van fietsen. De nadruk bij onze fietsenbergingen ligt op de functionele eisen waar iedere gesloten fietsenstalling aan moet voldoen. Hoeveel fietsers komen naar uw locatie, blijven ze lang of kort?

Een fietsenberging op de juiste plek stimuleert de fietser om hiervan gebruik te maken. Extra comfort en veiligheid creëert u door te kiezen voor een fietsberging met toegangscontrole en verlichting. Onze fietsenbergingen zijn modulair opgebouwd en zijn eenvoudig uit te breiden. De montage van de fietsberging kunnen wij voor u verzorgen.

VelopA - fietsenbergingen zijn functioneel, veilig en mooi

Populaire oplossingen

VelopA - De Meccado is een innovatieve fietsenberging die uit diverse standaardelementen bestaat waardoor talloze combinaties en opstellingen mogelijk maken

Meccado horizontaal latwerk

Doorkoppelbaar | (Brom)fietsen, scooter- en motoren

VelopA - de Deposito gesloten is een ideale oplossing om fietsen, bromfietsen en motoren efficiënt te stallen.

Deposito gesloten

Eenvoudig en praktisch | Afsluitbaar

VelopA - Deposito modulair uitbreidbaar is, is het bijvoorbeeld mogelijk een gecombineerde versie te leveren van een afgesloten en een open overkapping, waardoor u ook verschillende functies kunt combineren.

Deposito specials

Leverbaar in speciale afmetingen, kleuren en materialen

Fietsenbergingen en een beetje meer

Al onze producten kunnen uiteraard tegen een stootje en zijn voor verschillende locaties geschikt. VelopA levert gunstig geprijsde fietsenbergingen. De bergingen zijn vervaardigd uit zeer hoogwaardige materialen en hebben een chique uitstraling.

Wij onderscheiden ons door met u mee te denken. Onze fietsenrekken leveren een dusdanige ruimtebesparing opdat er meer ruimte ontstaat voor de inrichting van bijvoorbeeld parkeerplaatsen voor auto's.

Referentieprojecten

Velopa - Fietsenstalling metamorfose: Studenten en medewerkers stallen hun fiets vanaf nu weer veilig en droog bij Fontys Hogeschool in Den Bosch

Fontys Hogescholen / Den Bosch

Onderwijsinstellingen | Fietsenbergingen | Groot

VelopA - Heeft u weinig plaats op uw locatie? De Meccado heeft weinig staanders in de constructie, waardoor de gehele ruimte in de berging benut kan worden.

Kurhaus / Scheveningen

Binnenstedelijke locaties | Fietsenbergingen

VelopA - een berging voor containers en een stalling voor scootmobielen? Wij leveren ook maatwerkoplossingen die passen bij uw situatie en wensen.

Scootmobielstalling voor stichting Woonpartners Helmond

Zorginstellingen | Fietsenberging | Op maat

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.