Pixel fietsenstalling met corporate identity in Hengelo

In 2016 nam HP Valves een nieuwe fabriek met kantoren in gebruik op het High Tech Systems Park in Hengelo. Het bedrijf wilde de corporate identity volledig doorvoeren, tot en met de fietsenstalling. Medewerkers stallen hun fiets veilig in de Pixel van VelopA die met vingerafdruk is te openen. Geperforeerde logo’s in de stalen wanden geven de berging extra cachet.

Directeur Martin Hinsenveld van HP Valves is een contente klant, zo zegt hij zelf. “De stalling is precies zo geworden als wij hem hebben wilden. Onze medewerkers komen met dure fietsen die ze veilig willen stallen. Omdat we geen hek rond ons terrein hebben, moet de beveiliging van de stalling goed zijn.” Daarom koos HP Valves voor opening met vingerafdruk.

De Pixel fietsenstalling meet 10,25 x 10,5 meter en is 2,3 meter hoog. Er is ruimte voor 100 fietsen. Het logo van HP Valves is aan twee kanten geperforeerd in de stalen wand, aan de andere kant staan naam en logo van het High Tech Systems Park. De fietsenberging is met twee deuren aan dezelfde kant te openen, zodat men elkaar nooit in de weg staat. Voor een kleine opslag gevaarlijke stoffen is in aparte hokken ook ruimte gemaakt. HP Valves in Hengelo maakt hogedrukafsluiters en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. ’s Avonds heeft de verlichte berging door de perforaties een bijzonder effect.

Echte blikvanger
Hinsenveld: “Het contact met VelopA was vanaf het begin goed, het is een leuke club om mee te werken. Wij wilden een mooie, functionele fietsenstalling van hoge kwaliteit. Hij is een echte blikvanger!”

Op zoek naar een design fietsenstalling? VelopA maakt de Pixel volledig naar uw wens. Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  • plaats: Hengelo, Nederland

  • locatietype: Bedrijfsterrein

  • opdrachtgever: HP Valves

  • jaar van oplevering: 2016

 

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.