Het grootste Omnistadium van Europa

De gasten van kampeerboerderij en groepsaccommodatie Beusink Recreatie in Lievelde kunnen zich nu sportief uitleven in het grootste Omnistadium van Europa. In de sportkooi kan een potje voetbal, basketbal, hockey, korfbal en handbal worden gespeeld. Mensen trekken naar de mooie Achterhoek is de belangrijkste reden voor de aanschaf van deze multifunctionele sportkooi. De gasten van de familie Beusink krijgen het echte stadiongevoel in Lievelde.

Jeroen Beusink ontdekte de producten van VelopA al in 2008. Maar samen aan de slag gaan voor een sport- en spelvoorziening startte pas dit jaar: “VelopA is niet de goedkoopste, maar ze hebben prachtige producten. We hebben er toch voor gekozen omdat ze constructief dubbel zo goed zijn als de concurrentie. Wij hebben de grootste sportkooi die VelopA tot nu toe heeft geleverd. Ik hoop dat we er nóg meer mensen door naar de Achterhoek trekken.”

Multifunctionele en onderhoudsvrije sportkooi
In het nieuwe Omnistadium kunnen de gasten van Beusink Recreatie verschillende sporten op één veld beoefenen: voetbal, basketbal, korfbal, hockey en handbal. Met een maatvoering van ruim 35x25m sporten grote vriendengroepen, families en zakelijke groepen er samen. 
Beusink kon de multifunctionele en onderhoudsvrije sportkooi vergunningsvrij laten plaatsen. De samenwerking met VelopA verliep uitstekend en de reacties van de gasten zijn erg positief.

Beperkte ruimte en veel (sport)wensen?
Dan is het Omnistadium de oplossing! Neem contact op met Nadja Wilberink; 06 204 387 48 / nwilberink@velopa.nl

  • Plaats: Lievelde, Nederland

  • locatietype: kampeerboerderij en groepsaccommodatie

  • opdrachtgever: Beusink Recreatie

  • Jaar van oplevering: 2017