Multifunctioneel sportveld met een overkapping

Wanneer een school met een tekort aan sportfaciliteiten kampt, maar het liefst zoveel mogelijk op eigen terrein wilt sporten, dan is een multifunctioneel sportveld voorzien van een overkapping dé oplossing. Op het multicourt kunnen gymlessen worden gegeven en kinderen kunnen ook tijdens pauzes blijven bewegen en voetballen, basketballen, hockeyen of handballen. Door een deel van het Omnistadium te overkappen, kan men ook met regen, sneeuw en wind gebruik maken van de sportkooi en het kunstgrasveld. Een ideale situatie, want de huur van externe gymzalen komt hiermee ook te vervallen.

De basis van het sportveld bestaat uit de Omnistadium sportkooi, de meest geluidsarme sportkooi van Belgie. De vorm van het Omnistadium is afgeleid van de bekende, grote stadions. Sporters wanen zich in een ware sportarena. Ook draagt deze mooi vormgegeven sportkooi bij aan aantrekkelijkheid van de omgeving.

De totale sportoppervlakte is met kleuren in drie velden verdeeld, zodat meerdere sporten tegelijk naast elkaar mogelijk zijn. Zo wordt ook het sociale karakter van een sportveld nog extra versterkt.

Wilt u ook dat VelopA meedenkt over uw vraagstuk op sportgebied, neem dan contact met ons op.

  • locatietype: School

 

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.