Transparante fietsenbergingen bij Pro Persona psychiatrisch centrum in Wolfheze en Ede

Pro Persona is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg met meerdere locaties in Nederland. De instellingsterreinen zijn zo uitgestrekt dat medewerkers zich graag per fiets over de locatie verplaatsen. Veel fietsbewegingen betekent ook fietsparkeerbehoeftes verspreid over de terreinen. Aan de fietsenstallingen worden bovendien extra eisen gesteld gezien de cliëntengroep van Pro Persona.

Zo moeten de stallingen transparant zijn en moeten de fietsen achter slot en grendel gestald kunnen worden. Pro Persona heeft voor onze Riksja fietsenbergingen gekozen.

“Een aantal overkappingen staat er al 12 jaar en ziet er nog altijd perfect uit. Het zijn gewoon goede producten.”

Als professionele organisatie moest Pro Persona de keuze voor de producten richting de interne organisatie onderbouwen. Er zijn daarom richtlijnen opgesteld waaraan de producten moesten voldoen qua functionaliteit en uitstraling.

De producten van VelopA voldeden als enige volledig aan deze richtlijnen. Pro Persona had in het verleden al eerder producten van VelopA aangeschaft, waardoor de positieve ervaringen uit het verleden nu een vervolg hebben gekregen. “Het prettige is dat Pro Persona nu 1 aanspreekpunt heeft voor alle bergingen, fietsenstallingen en bankjes.”

  • plaats: Wolfheze en Ede, Nederland

  • locatietype: Organisatie voor geestelijke gezondheidszorg

  • opdrachtgever: Pro Persona

 

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.