Omnistadium SnowWorld

SnowWorld in Zoetermeer is veel meer dan sneeuw. Om 12 maanden per jaar aantrekkelijk te zijn voor families, groepen en bedrijven heeft het bedrijf een groeiend aanbod voor sport, fun en gezondheid. In het nieuwe Omnistadium van VelopA kan jong en oud het hele haar door terecht voor voetbal, basketbal, tennis, hockey, handbal, volleybal en outdoor fitness.

Het veld heeft een afmeting van 21 x 35 m, voor pleinsporten in de lengte én in de breedte. Het Omnistadium beschikt over tennis- en volleybalnetten, pannadoeltjes en kleine hockeydoeltjes. Het hekwerk is massief en geluidswerkend. De vloer van drainbeton maakt de sportkooi geschikt voor veel verschillende activiteiten.

Drainbeton
“Drainbeton is heel geschikt voor een sportvloer in de open lucht,” weet Wout Koning, manager van de Healthclubs van SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf en lid van het marketingteam. “Op internet ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die die kon leveren. We hebben bewust gekozen voor een kooi die kleiner is dan de oppervlakte van het beton, omdat we er zo nog een hardloopbaan omheen konden maken.”

Fantastische aanvulling
Wout Koning over VelopA: “VelopA kon de vloer in de breedste maatvoering leveren. Dus je ziet minder lijnen, dat is mooier. Het bedrijf vond ik kwalitatief en prijstechnisch interessanter dan andere partijen en ik had direct een goed gevoel bij mijn contactpersoon. Het is een fantastische aanvulling op dat wat we al bieden. Vanaf dag 1 gebruiken we het Omnistadium, het veld is overal geschikt voor.”

Het hele jaar rond bezoekers trekken? Het Omnistadium is 4 seizoenen geschikt voor alle sporten.

  • plaats: Zoetermeer, Nederland

  • opdrachtgever: Snowworld

  • jaar van oplevering: 2017

 

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.