VelopA - De Pi is een eigenzinnig, strak en tegelijkertijd vriendelijk ogend fietsleunhek met optimale aanbindmogelijkheden.

Fietsleunhekken sluiten eenvoudig aan bij ieder straatbeeld

Bent u op zoek naar fietsleunhekken, of in de volksmond beter bekend als fietsnietjes, fietsaanleunbeugels of fietspakeerbeugels?

VelopA heeft diverse fietsleunhekken in het assortiment en deze zijn allemaal functioneel ontworpen met een fraai design en zijn in verschillende vormen en kleuren beschikbaar. De fietser kan zijn fiets makkelijk en veilig plaatsen tegen het aanleunhek, terwijl het design rust en eenheid in de buitenruimte biedt. Onze fietsleunhekken zijn niet alleen elegant en eigentijds vormgegeven, ze zijn ook zeer duurzaam, omdat ze van hoogwaardig RVS worden gemaakt.

Populaire oplossingen

VelopA - de Leon is een duurzaam fietsleunhek dat door zijn eenvoud goed aansluit bij ieder straatbeeld.

Leon fietsleunhek

Onderhoudsarm | Eenvoud

VelopA - het fraaie 'gebogen' design van de Arc geeft de fietsleunhekken in combinatie met het materiaal RVS een transparante, elegante uitstraling.

Arc fietsleunhek

Functioneel | Duurzaam en tijdloos

VelopA - het Scala fietsleunhek heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en is eenvoudig te plaatsen.

Scala fietsleunhek

Tijdloos ontwerp | Gunstige prijs-kwaliteitsverhouding

Onze fietsleunhekken zijn veilig voor de fiets en fietser. Er is altijd een oplossing voor uw budget. Hulp nodig? Of zoekt u een fietsparkeeroplossing op maat?

Referentieprojecten

Fietsleunhekken in Elst

Goede aanbindmogelijkheid | Budgetvriendelijk

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.